Over

Als bewuste consument kom ik in aanraking met vele producten en diensten, en wil ik de ervaringen die ik hiermee heb met anderen delen. Ik geloof namelijk echt in het delen van dit soort kennis, opdat we het op collectief en individueel niveau beter krijgen.

blog

Dikwijls ga ik dan ook bewust op zoek naar bijvoorbeeld het voordeligste product in z’n soort, of een dienst die door experts als de beste wordt omschreven. Ik post mijn ervaringen hiermee online en over het algemeen kun je ervan uitgaan dat als je het hier op mijn weblog terugvindt, ik tevreden ben over de betreffende producten of diensten. Zorgvuldig houd ik dit namelijk een blog van positiviteit, een instelling die we ons wel wat meer zouden mogen aanmeten.

Mijn eigen achtergrond ligt in design en tegenwoordig ben ik in deeltijd meubelmaker van beroep – de overige tijd vul ik op met het schrijven van artikelen, niet alleen voor dit specifieke weblog maar ook als muziekjournalist. Mijn interesses reiken echter verder dan het schrijven over muziek alleen en zeker gezien de verbouwing van het oude herenhuis dat ik sinds enige tijd bewoon, heb ik inspiratie te over voor een keur aan artikelen!

Geef een reactie